Borderouri Centralizatoare pe Magazine

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Aprovizionare >

Borderouri Centralizatoare pe Magazine

In sectiunea Borderouri Centralizatoare pe Magazine, regasita in meniul principal SmartCash Shop Aprovizionare/Borderouri Centralizatoare pe Magazine, se pot gestiona borderourile pentru comenzi din cadrul unei retea de magazine. Interfata principala arata in felul urmator:

 

borderouri_comenzi_012019

 

Pe partea din stanga este oferita posibilitatea clasificarii articolelor (clasificare dupa Furnizor, Tip Produs, Tichete) si in plus se pot afisa borderourile numai pentru anumite magazine sau pentru intreaga retea.

Dedesubt sunt oferite patru optiuni prin care se poate face o afisare mai detaliata precum:

 

-Arata si borderouri centralizatoare inchise;

-Afiseaza coloana Stoc Magazin;

-Afiseaza coloana Comanda Magazin;

-Afiseaza numele magazinului in loc de numar;

 

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul Actualizare pentru ca programul sa afiseze documentele in functie de criteriile selectate de dumneavoastra.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Printare.

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel Tabel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls, txt,.xml, dbf) apasati butonul Export Date.

 

In sectiunea de Cautare Articol se poate face cautarea unui articol dupa codul acestuia. Dupa introducerea codului se apasa butonul borderouri_comenzi_022019.

 

Dedesubt se regaseste sectiunea de Operatii Articole Borderou, care ofera posibilitatea operarii articolelor pe borderoul de comenzi selectat. Fereastra arata in felul urmator:

 

borderouri_comenzi_032019

 

1.Repartizeaza Stoc Local pe Magazine: aceasta operatie ofera posibilitatea repartizarii stocului local pentru fiecare magazin in parte pentru o vizualizare mai detaliata.

2.Adauga pe Transfer la Magazin: aceasta operatie adauga pe transfer articolul selectat din borderou. La apasarea butonului urmatoarea fereastra va fi afisata:

3.

borderouri_comenzi_042019

 

Aici se va selecta un transfer deja deschis sau se poate adauga un transfer nou (prin actiunea butonului Adauga Transfer Nou - acest buton adauga un transfer la data definita mai sus de catre utilizator) pe care va fi adaugat articolul selectat.

Pentru a trece articolul pe transfer se apasa butonul Selecteaza Transfer:

borderouri_comenzi_052019

3. Anulare Cantitate Livrare Curenta;

4. Sterge de pe Borderou;

 

La sfarsit, sunt puse la dispozitie doua optiuni:

 

- Inchide (Finalizeaza) Borderou: caz in care borderoul va fi inchis;

- Sterge Intreg Borderoul: caz in care va fi sters de tot borderoul selectat;