Integrarea cu sistemul de securitate Windows

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Lynx > Notiuni Introductive >

Integrarea cu sistemul de securitate Windows

Programul SmartCash Lynx este o aplicatie care este conforma cu cerintele din standardul Verified for Windows impus de Microsoft. Din acest motiv, aplicatia este integrata cu sistemul de utilizatori definit in cadrul sistemului de operare.

Astfel, optiunile care guverneaza setarile fundamentale ale programului sunt disponibile numai unui operator cu un cont Windows de Administrator.

 

Aceste optiuni sunt urmatoarele:

- Adaugarea sau modificarea clientilor in lista;

- Optiunile de verificare;

- Interfata de intretinere;

 

Atunci cand utilizatorul curent este logat in Windows cu un cont diferit de cel de Administrator (Limited User Account sau Guest) nu are acces la optiunile programului, acesta ruland in fundal fara a avea nevoie de interventia unui utilizator.

Acest mod de lucru asigura conservarea modului de functionare al programului in raport cu utilizatorii neinitiati.

 

Nota Importanta!

Producatorul recomanda ca modul normal de exploatare al programelor incluse in platforma SmartCash RMS sa fie sub un cont Windows de tipul Limited User Account (LUA) sau Standard User. Acest mod de operare asigura functionarea in conditii constante de incarcare a aplicatiilor pe termen lung, evitand costurile de intretinere datorate caderilor sistemului de operare.

Contul de tip LUA poate fi restrictionat astfel incat utilizatorii care opereaza sub acesta sa aiba acces exclusiv la functiile necesare, evitand supraincarcarea interfetei sau aglomerarea calculatoarelor cu programe nedorite.

De asemenea este redus dramatic riscul de infectare cu virusi sau programe spyware, dusmanul principal al oricarui sistem PC.