Istoricul operatiilor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Lynx > Instalare si Configurare >

Istoricul operatiilor

In interfata principala, numita Istoric Operatii Lynx veti avea intotdeauna un raspuns detaliat la operatiile desfasurate. Puteti verifica daca actualizarile de catalog s-au trimis sau daca s-au primit corect. In cazul in care apare o eroare, in timpul procesului de trimitere respectiv primire, SmartCash Lynx va afisa data si  mesajul de eroare.

 

Posibile erori ce pot aparea:

 

Nu este instalata nicio licenta: Deschideti programul SmartCash Shop si apasati Activare Licenta din meniul Ajutor -> Instalare Licenta .

Calea bazei de date nu este setata corect: Se va afisa in fereastra Istoric Operatii un mesaj in care se va specifica acest lucru. Conectati programul la calea corecta a bazei si reporniti aplicatia.

Numele incorect al directorului din care se preia/transmite: Corectati setarile din backoffice si  reporniti programul.

 

 

Prin intermediul meniului click dreapta veti putea accesa un optiunile:

optiuni_lynx

 

 

Verificare Manuala: Se foloseste atunci cand se doreste verificarea unei noi actualizari.

Reinitializare: Se foloseste doar atunci cand se doreste trimiterea integrala a cataloagelor de produse.

Verificare Manuala Sincronizata: Se foloseste atunci cand se doreste verificarea unei noi actualizari si sincronizarea lor.

Golire Log Curent Se foloseste pentru golire Log Lynx.

Iesire Program: Se foloseste pentru oprirea programului SmartCash Lynx.

 

istoric_operatii_lynx

 

Informatiile se pot vizualiza si pe Tab Istoric Import/Export Gateway,Tab Istoric preluari documente,Tab Istoric procese automate si Tab Actualizare articole prin SmartCash Everywhere REST.

 

Pe al doilea tab Configurare veti putea vizualiza toate configuratiile facute anterior in backoffice sau in meniul operatii din SmartCash Lynx. Aceasta fereastra are caracter strict informativ. Accesand fiecare tab: Baze de Date, Locatie Instalare, Sincronizare Nomenclatoare, Raportare Tranzactii, Timp real, Interfata Externa, Alertare si Log. Puteti vizualiza informatiile care va intereseaza cu privire la optiunile alese.

 

 

 

configurare_istoricul_operatiilor