Corectie Stoc

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Client Android >

Corectie Stoc

Deschiderea unei Corectii de stoc  cu ajutorul terminalului mobil se face din meniul principal alegand optiunea Corectie stoc scriptic. In imaginea de mai jos este prezentat meniul principal:

 

 

meniu_corectie_stoc_scriptic

 

Inainte de a deschide o corectie noua sau de a prelucra o corectie in lucru trebuie ales tipul de corectie de stoc.Pentru aceasta, in campul specific cautarii (marcat in imaginea de mai jos), se introduce o denumire partiala sau se alege din lista derulanta .

 

 

 

tip_corectie

 

Nota!

Pentru actualizarea listei cu tipul de corectii (in cazul in care au fost efectuate modificari in backoffice in timpul operarii cu terminalul mobil), in partea superioara dreapta se apasa butonul smartcash_mobility_refresh01.

 

 

Corectie Noua

 

Pasul urmator, dupa selectarea tipului de corectie si selectarea tab-ului Corectie Noua din zona inferioara, este de a apasa butonul Deschide Lista Corectie Noua (insemnat in imaginea de mai jos) .

 

corectie_noua

 

Odata cu deschiderea unei noi corectii de stoc se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea atat scana sau introduce codul cat si cantitatea articolului ce urmeaza a fi adaugat pe corectie.

 

adaugare_articol_corectie

 

Dupa introducerea/scanarea codului este necesara introducerea cantitatii, apoi pe ecranul termialului mobil vor aparea urmatoarele informatii: descrierea articolului impreuna cu  stocul curent, pretul de vanzare aferent, pretul special, stoc alerta si stoc optim. Dupa verificarea datelor se apasa tasta Enter din cadrul tastaturii terminalului mobil si vom observa in partea inferioara in cadrul sectiunii Valoare Totala Diferente (vezi imaginea de mai jos). In cazul in care ati introdus sau scanat un articol gresit se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

 

vizualizare_articol_adaugat_pe_o_corectie

 

Observatie!

In cazul in care pe ecranul terminalului mobil apare tastatura virtuala se selecteaza optiunea Null Keyboard din cadrul setarilor terminalului mobil.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

corectie_stoc_articol_inexistent

 

In cazul in care se doreste vizualizarea articolelor de pe o corectie se apasa butonul smartcash_mobility_inf01 , acest buton reprezentand butonul de informatii pentru corectia in curs, urmand apoi sa se deschida o fereasta in care sunt listate denumirile articolelor cat si valoarea totata de diferente. In campul specific cautarii (marcat in imaginea de mai jos) se pot  filtra rezultatele dupa denumire sau valoare. Tot aici se pot sterge articole prin  apasarea butonului Sterge Linie (vezi imaginea de mai jos).

Pentru a reveni la pagina anterioara se apasa butonul smartcash_return_01.

 

vizualizare_articole_corectie_stoc

 

Dupa adaugarea tuturor articolelor pe corectie apasati butonul Emite Corectia. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa emiteti corectia apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

In cazul in care ati optat pentru confirmarea emiterii corectiei, aplicatia va reveni in meniul principal.

 

emite_coretie

 

 

 

In cazul in care doriti sa anulati corectia apasati butonul Anuleaza Corectie. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa stergeti corectia apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

Dupa anularea corectiei de stoc aplicatia va reveni in meniul principal.

 

anulare_corectie

 

 

Corectii in lucru

 

Dupa selectarea tipului de corectie, se selecteaza din partea inferioara tab-ul Corectii In Lucru, urmand apoi sa se selecteze numarul corectiei in lucru din lista derulanta. De precizat este faptul ca in momentul in care procesati o corectie in lucru aceasta este reluata din  momentul in care a fost abandondata. In campul Filtreaza in lista de comenzi in lucru din partea superioara (marcat in imaginea de mai jos) se pot filtra datele in functie de numarul de corectie sau de data. In imaginea de mai jos este prezentata selectia Corectii in Lucru:

 

corectii_in_lucru

 

In cazul in care doriti sa stergeti corectia apasati butonul Anuleaza Corectie.

 

editare_corctie_in_lucru

 

In cazul in care se doreste vizualizarea articolelor de pe o corectie se apasa butonul smartcash_mobility_inf01 , acest buton reprezentand butonul de informatii, urmand apoi sa se deschida o fereasta in care sunt listate denumirile articolelor cat si valorile acestora. In campul specific cautarii (marcat in imaginea de mai jos) se pot  filtra rezultatele dupa denumire sau valoare. Tot aici se sterge articole prin apasarea butonului Sterge Linie (vezi imaginea de mai jos).

Pentru a reveni la pagina anterioara se apasa butonul smartcash_return_01.

 

lista_articole_corectie