Emitere LDI Modificari Pret cu Semaforizare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Modificarea integrata a preturilor de vanzare >

Emitere LDI Modificari Pret cu Semaforizare

In meniul Modificari Pret se poate alege optiunea de Emitere LDI Modificari Pret cu Semaforizare si se va deschide urmatoarea fereastra:

 

modificari_pret_052019

 

Aici sunt prezente doua sectiuni:

- Membrii Echipei de Inventariere: aici se vor completa casutele cu numele persoanelor aflate in functiile respective

- Editare Documente Anexate la Inventar: sunt prezente trei butoane de vizualizare care permit afisarea formularelor specificate. Formularele sunt generate automat in conformitate cu informatiile din prima sectiune si pot fi modificate in functie de necesitati:

 

Decizie de Inventariere:

modificari_pret_062019

 

Declaratie Gestionar:

 

modificari_pret_072019

 

Proces Verbal Modificare Preturi:

 

modificari_pret_082019

Continutul primelor trei documente este livrat sub forma de sablon odata cu instalarea programului SmartCash. Daca se doreste, se pot edita formularele respective folosind butoanele omoloage din fereastra de mai sus. Daca nu ati introdus nici un nume in campul respectiv, in spatiul destinat va fi tiparita o linie punctata in vederea completarii manuale ulterioare a numelui respectiv. Documente sunt complet modificabile dupa dorinta utilizatorului, prin apasarea unuia din cele trei butoane Decizie de inventariere, Declaratie Gestionar, Proces verbal de Modificare Preturi, putandu-se schimba atat formularea, cat si modul de afisare a respectivului document.