Incasari Facturi pe Operatori

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Listare rapoarte centralizatoare > Facturi >

Incasari Facturi pe Operatori

Optiunea Incasari Facturi pe Operatori , prezenta in meniul principal la Rapoarte / Centralizatoare / Facturi/ Incasari Facturi pe Operatori, pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a obtine un raport centralizator privind situatia incasarilor facute pe operatori pe o anumita perioada de timp. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

incasari_facturi_operatori_012019

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

Dupa apasarea butonului OK ,acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

situatii_detaliate_022019

 

Exista doua optiuni pentru raportare:

-Raportare detaliata (nu este bifata optiunea Afiseaza numai totalurile): daca nu este bifata optiunea atunci raportul va avea forma urmatoare:

 

incasari_facturi_operatori_022019

 

-Raportare simpla (caz in care este bifata optiunea Afiseaza numai totalurile): daca este bifata optiunea atunci raportul va avea urmatoarea forma:

 

incasari_facturi_operatori_032019