Listarea de Compensari

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Compensari >

Listarea de Compensari

Dupa ce ati inchis compensarea, o puteti lista folosind optiunea Compensari/Listare Compensari din meniul principal al aplicatiei. Pe ecran va aparea urmatoarea fereastra:

 

 

Listare_compensare

 

Din aceasta fereastra se va selecta compensarea dorita si apoi se vor tipari documentele necesare compensarii ( Decizie de Inventariere,Declaratie Gestionar,Proces Verbal Inventar), precum si compensarea, de la butoanele corespunzatoare. In cadrul Listarii de  compensari se poate personaliza raportul. Pentru afisarea denumirii complete se bifeaza optiunea Listeaza denumire completa a articolelor pe compensare,pentru a adauga toate codurile asociate se bifeaza optiunea Adauga toate codurile asociate articolelor la denumirea acestora la listarea pe compensare, iar in cele din urma se poate adauga campul detalii prin bifarea optiunii Adauga Campul Detalii la denumirea articolelor la listarea pe compensare. Pentru listarea compensarii se apasa butonul Lista Inventar, iar din interfata urmatoare se poate stabili daca doriti vizualizarea lui sub forma de raport, se pot exporta datele intr-un format personalizat.

 

 

vizualizare_compensare

 

 

 

Listarea de compensari permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.