Raportari Tranzactii

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Lynx > Instalare si Configurare >

Raportari Tranzactii

Toate versiunile de distributie SmartCash Shop permit exportul incremental de date catre centrala de magazine.  Acest lucru se realizeaza in mod automat, in momentul in care se transmit si cataloagele SmartCash. Raportarea tranzactiilor prin SmartCash Lynx se realizeaza in mod similar cu raportarea manuala a tranzactiilor din SmartCash Shop.

 

Pentru a tansmite tranzactiile va trebui sa bifati optiunea Activeaza raportarea automata a trazanctiilor din aceasta locatie  si optional Transmite integral Catalogul de Articole  in fiecare pachet de raportare  daca doriti sa retransmiteti integral si catalogul de produse. Acest lucru  este recomandat sa se faca doar in situatii speciale, intrucat este o operatie consumatoare de timp.

 

Raportare_tranzactii

 

Alegeti Metoda de Programare dorita:

La un anumite interval de timp masurat in minute: daca doriti ca actualizarile sa se faca de mai multe ori pe zi. In acest caz va trebui sa treceti in casuta din partea dreapta si Intervalul in minute.

O data pe zi la o ora prestabilita: daca doriti ca actualizarile sa se faca o singura data pe zi la o ora anume. In acest caz va trebui sa setati in partea dreapta si ora la care sa se faca actualizarile

 

Raportare_tranzactii_la_o_ora_prestabilita