Istoricul operatiilor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Server >

Istoricul operatiilor

Aceasta fereastra permite vizualizarea tuturor operatiilor realizate in ziua curenta in cadrul sistemului SmartCash Mobility Server, incepand cu initializarea programului, arata toate conectarile efectuate cu succes inclusiv erorile aparute pe parcurs si terminand cu Sfarsit Initializare SmartCash Mobility Server.

 

smartcash_mobility_log_file

 

In cazul in care se doreste stabilirea optiunilor fisierului de istoric al operatiilor, se merge in meniul Program/Optiuni si se selecteaza tab-ul Log-uri. Aceasta actiune are ca efect deschiderea  unei ferestre din care se poate seta atat dreptul programului de a crea fisierul de log cat si dimensiunea maxima a fisierului in care se va salva istoricul operatiilor. Dupa atingerea limitei este creat un nou fisier de Log.

 

smartcash_mobility_log_file02

 

In cadrul sectiunii Optiuni Log prin bifarea optiunii Salveaza operatiile efectuate de SmartCash Mobility intr-un fisier log, SmartCash Mobility creaza un fisier text unde stocheaza operatiile efectuate pentru fiecare zi in parte.

In cazul in care se doreste limitarea fisierului Log, in sectiunea Dimensiune Fisier Log se bifeaza Optiunea Limiteaza marimea fisierului Log si adauga in campul Dimensiune maxima fisier log valoarea exprimata in kb.