Prezentare Generala

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash NetBridge > Notiuni Introductive >

Prezentare Generala

Programul SmartCash NetBridge este componenta sistemului SmartCash RMS responsabila cu conversia automata a datelor provenite din retele de magazine care folosesc  SmartCash Shop, catre programe pentru centrala de magazine (headoffice).

Programele sau sistemele catre care NetBridge efectueaza conversii de date pot fi solutii financiar contabile sau ERP  furnizate de producatori terti, cum ar fi: SAP, Navision, Senior ERP, Mago.Net, WinMentor, Ciel, etc sau pot fi componentele proprii dezvoltate de Magister pentru centrale de magazine: SmartCash Oxygen, SmartCash Fidelity, portaluri de vanzari online, etc.

 

Folosind SmartCash NetBridge, clientii care doresc analize aprofundate si rapoarte detaliate, la fel ca si cei care doresc transmiterea automata a datelor catre programe de contabilitate pot folosi acest soft pentru conversia datelor.

 

Programul SmartCash NetBridge reprezinta de asemenea un tool important pentru firmele de experti contabili care presteaza servicii de contabilitate-financiar externalizate, pentru clienti lanturi de magazine. Prin utilizarea sa direct la nivelul firmei de contabilitate, tranzactiile din sistemul real sunt convertite automat in note contabile simplificand activitatea specializata a contabililor.

 

Data ultimei actualizari: 01.04.2022

SmartCash NetBridge versiunea: 10.0.1.21