Numarare Locatii

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Client Android >

Numarare Locatii

Accesul la modulul de colectare liste de numarare pe locatii se face din meniul principal, alegand optiunea Numarare Locatii prezentata in imaginea de mai jos:

 

Numarare_locatii

 

Apasand butonul Inventariere Numarare Locatii se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea adauga o locatie noua. Pentru aceasta, in campul specific se introduce descrierea locatiei  (marcat in imaginea de mai jos) si se apasa butonul Adauga Locatie Numarare noua (marcat ca in imaginea de mai jos ).

 

Adaugare_locatie_numarare

 

Imediat dupa adaugarea locatiei se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea atat scana sau introduce codul cat si cantitatea articolului ce urmaeaza a fi inclusa in lista.

 

adaugare_articol

 

Dupa introducerea/scanarea codului este necesara introducerea cantitatii si selectarea unitatii de masura, apoi pe ecranul terminalului vor aparea urmatoarele informatii: descrierea produsului impreuna cu  stocul curent, pretul de vanzare aferent, pretul special, stoc alerta,  stoc optim, pretul de achizitie mediu real cat si adaosul comercial. Dupa verificarea datelor se apasa tasta Enter din cadrul tastaturii terminalului mobil si vom observa in partea inferioara in  sectiunea Total numarat pe locatie actualizarea datelor in functie de articolele adaugate (vezi imaginea de mai jos). In cazul in care ati introdus sau  scanat un articol gresit se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

Se repeta operatia cu urmatorul articol.

 

adaugare_articole_pe_o_locatie_noua_de_numarare

 

 

 

Observatie!

In cazul in care pe ecranul terminalului mobil apare tastatura virtuala se selecteaza optiunea Null Keyboard din cadrul setarilor terminalului mobil.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

articol_inexistent_locatii_numarare

 

 

 

Dupa adaugarea tuturor articolelor pe locatia de numarare apasati butonul Emite Lista. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa emiteti  lista apasati butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

In cazul in care ati optat pentru confirmarea emiterii listei, aplicatia va reveni in meniul principal.

 

emitere_lista_de_numarare

 

In cazul in care doriti sa anulati lista apasati butonul Anuleaza Lista. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa stergeti  lista apasati butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

Dupa anularea listei aplicatia va reveni in meniul principal.

 

anulare_lista_locatii

 

Locatii existente

 

In partea inferioara  regasesti tab-ul Locatii Existente  in care sunt afisate locatiile deja adaugate, care sunt de doua tipuri: Permanente si Provizorii.

Lista se poate actualiza prin apasarea butomnului actualizare_locatii  , filtrarea se poate efectua in campul specific prin  introducea descierii locatiei (marcat in imaginea de mai jos).

 

Locatii_existente

 

Dupa selectarea listei dorite si adaugarea tuturor articolelor pe lista respectiva apasati butonul Emite lista (marcat in imaginea de mai jos). Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa inchideti  lista apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.In cazul in care ati introdus sau  scanat un articol gresit se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos)

In cazul in care doriti sa stergeti  lista apasati butonul Anuleaza Lista (marcat in imaginea de mai jos).

 

 

inchidere_lista

 

 

In cazul in care se doreste vizualizarea articolelor de pe o lista se apasa butonul smartcash_mobility_inf01 , acest buton reprezentand butonul de informatii pentru lista in curs,  urmand apoi sa se deschida o fereasta in care sunt listate denumirile articolelor cat si cantitatile. In campul specific cautarii (marcat in imaginea de mai jos)  se pot filtra rezultatele dupa denumire sau cantitate. Tot aici se pot sterge articole  prin apasarea butonului Sterge Linie (vezi imaginea de mai jos).

Pentru a reveni la pagina anterioara se apasa butonul smartcash_return_01.

 

vizualizare_articole_lista