Preturi achizitie articol

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Aprovizionare > Preturi achizitie negociate >

Preturi achizitie articol

Apasand butonul Preturi Achizitie Articol in cadrul catalogului de produse din meniul Aprovizionare/Preturi Achizitie Negociate se va deschide urmatoarea fereastra:

 

pret_negociat_012019

 

In aceasta fereastra, in partea superioara apar toate informatiile inscrise in coloanele Catalogului de Produse adiacente respectivului produs, iar in partea inferioara preturile de achizitie negociate active, daca este pusa bifa in dreptul campului Arata numai preturile active, sau toate preturile de achizitie negociate, indiferent daca sunt active sau nu, in cazul in care respectiva bifa nu este pusa.

Apasand butonul Adauga sau Modifica se va deschide fereastra urmatoare:

 

preturi_achizitie_articol

 

 

De aici se poate defini - in cazul apasarii butonului Adauga - sau inlocui - in cazul apasarii butonului Modifica - pretul de achizitie negociat al produsului pe care este pozitionat cursorul in catalogul de produse. Alaturi de Pretul de Achizitie se va selecta Furnizorul,procent de reducere,  Cota de TVA, Data de Inceput si Data de Expirare intre care este valabil pretul, precum si daca este vorba de un pret activ sau nu.

 

In partea dreapta a ferestrei sunt prezente trei campuri cu caracter informativ: Pret Vanzare, Adaos Negociat si Profit Brut Negociat. Apasarea butonului Iesire are drept rezultat revenirea la fereastra precedenta.

In cazul in care se doreste folosirea doar a preturilor de achizitie negociate la receptia marifurilor se va activa din Program/Configurare Program/Personalizare SmartCash/Optiuni Generale bifa Interzice receptia articolelor fara preturi de achizitie negociate valabile.

 

Preturile de achizitie negociate permit de asemenea salvarea mai multor preturi de la acelasi furnizor, singura restrictie fiind intervalul de timp. Trebuie sa luati in considerare ca doua preturi de achizitie negociate nu pot fi active in acelasi timp. De asemenea la un moment dat, la calcularea pretului de vanzare se va lua in calcul pretul de achizitie negociat activ pe intervalul de timp respectiv.

Nota:

Fereastra Preturi de achizitie negociate permite aplicarea filtrelor personalizate, a gruparilor si sortarilor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre modul de sortare, filtrare si grupare va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare si Grupare.