Securizarea aplicatiilor SmartCash RMS

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  Instalarea pachetului SmartCash RMS >

Securizarea aplicatiilor SmartCash RMS

Optiunile care guverneaza setarile fundamentale ale programelor sunt disponibile numai unui operator cu un cont Windows de Administrator.

Exploatarea programelor trebuie facuta totdeauna sub un cont Windows limitat. Acest mod de lucru asigura securizarea si conservarea modului de functionare al programului in raport cu utilizatorii neinitiati.

 

Nota Importanta!

Producatorul recomanda ca modul normal de exploatare al programelor incluse in platforma SmartCash RMS sa fie sub un cont Windows de tipul Limited User Account (LUA) sau Standard User.

Acest mod de operare asigura functionarea in conditii constante de incarcare a aplicatiilor pe termen lung, evitand costurile de intretinere datorate caderilor sistemului de operare.

Contul de tip LUA poate fi restrictionat astfel incat utilizatorii care opereaza sub acesta sa aiba acces exclusiv la functiile necesare, evitand supraincarcarea interfetei sau aglomerarea calculatoarelor cu programe nedorite.

De asemenea este redus dramatic riscul de infectare cu virusi sau programe spyware, dusmanul principal al oricarui sistem PC.

 

Atentie!

Nerespectarea acestei recomandari duce la costuri de exploatare aditionale greu de controlat pentru care producatorul nu este responsabil!

Producatorul este exonerat de raspundere in situatia in care aplicatiile s-au blocat ca urmare a nerespectarii recomandarii de mai sus.

De asemenea, producatorul isi rezerva dreptul de a ignora solicitarile de suport tehnic sosite din partea utilizatorilor care nu respecta modul corect de exploatare al programelor SmartCash RMS.

Un sistem PC implicat in vanzare, fie el server de date sau simpla statie de receptie, nu poate fi in acelasi timp si o consola de jocuri sau statie de browsing pe Internet. Fiecare dintre aceste operatii aduce cu sine un risc enorm tradus in intreruperi de operare sau chiar in inchiderea completa a magazinului pana la reinstalarea sistemului de operare.

Din acest motiv utilizatorii trebuie sa fie constienti ca pentru buna functionare a sistemului trebuie sa acorde o atentie deosebita securizarii accesului la programe in primul rand la nivelul sistemului de operare si apoi la nivelul de securitate propriu aplicatiei.