Serializare Documente

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Documente fiscale >

Serializare Documente

In aceasta sectiune se activeaza serializarea documentelor  pentru a putea fi identificate si prin cod de bare.

 

Identificare Comenzi Magazine cu Cod Bare - pentru activare se bifeaza optiunea Tipareste numarul comenzii si sub forma de cod de bare si se adauga prefixul.

     Activand aceasta optiune, pe toate formularele de comanda de livrare  va fi imprimat sub forma de cod de bare codul comenzii. Codul generat va fi tip EAN13 avand prefixul selectat.

 

Identificare Comenzi Aprovizionare cu Cod de bare -  pentru activare  se bifeaza optiunea Tipareste numarul comenzii si sub forma de cod de bare si se adauga  prefixul .

     Activand aceasta optiune, pe toate formularele de comanda de aprovizionare  va fi imprimat sub forma de cod de bare codul comenzii. Codul generat va fi de tip EAN13 avand prefixul selectat.

 

Identificare Locatii de Inventariere cu Cod de Bare - pentru aactivare  se bifeaza optiunea Genereaza automat coduri de bare pentru locatiile de inventariere si se adauga prefixul.

     Activand aceasta optiune, la crearea unui locatii de inventariere, se va genera automat un cod de bare EAN 13 unic, cu prefixul selectat, ce va fi asociat locatiei respective.

 

      Este recomandat sa evitati prefixele folosite pentru alte codificari din magazin (ex. coduri cantar, coduri interne) .

Configurare_program_documente_fiscale_serializare_documente

 

Dupa selectarea optiunilor dorite se apasa butonul Salvare&Iesire.