Serializare Loturi

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Documente fiscale >

Serializare Loturi

In aceasta sectiune se seteaza statia de serializare pe care urmeaza sa fie realizate operatiile de transformare.Interfata de configurare este urmatoarea:

 

serializare_loturi_012019

 

Daca se doreste utilizarea de loturi proprii, se va selecta optiunea de Utilizeaza loturi proprii in cadrul operatiilor de productie. In aceasta situatie trebuie selectata o statie de printare si definita seria loturilor precum si intervalul de numere alocat.

O statie de printare reprezinta o categorie unica identificata printr-un numar (in exemplu de mai sus) care stocheaza si mentine la zi seria fiscala curenta pentru avizele ce sunt tiparite pe o imprimanta la un moment dat. La o statie de printare logica, materializata fizic printr-o imprimanta, se pot conecta simultan mai multi clienti (prin retea), aplicatia reluand in mod automat numerotarea  in continuarea seriei si numarului ultimului aviz fiecare efectuand in mod automat incrementarea numarului fiscal in momentul generarii documentului. In cazul schimbarii imprimantei pentru un anumit client, se comuta pe statia logica de printare asociata imprimantei fizice respective, aplicatia reluand in mod automat numerotarea  in continuarea seriei si numarului ultimei chitante. Programul SmartCash Shop efectueaza imprimarea pe orice fel de imprimanta suportata de sistemul de operare Windows, fie instalata local fie partajata in retea.