Comenzi in asteptare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Aprovizionare > Comenzi planificate >

Comenzi in asteptare

Modulul de comenzi automate este folosit pentru monitorizarea tuturor comnenzilor automate valabile pentru ziua curenta. In partea de sus veti gasi intotdeauna furnizorii sau sursele de aprovizionare impreuna cu ora comenzii, ora de livrare si un camp observatii unde se specifica data livrarii.

Dupa ce anterior ati definit in Programator Comenzi Planificate o comanda de aprovizionare, va trebui sa o vedeti in monitorul de comenzi in cazul in care ziua curenta este aceeasi cu ziua in care este pusa notificarea. Apasand butonul shop_388 puteti revizui lista de furnizori astfel incat sa puteti vedea toate comenzile de aprovizionare in caz ca ati adaugat intrari ulterior deschiderii monitorului. In momentul in care a sosit ora livrarii programul va atention utilizatorul deschizand automat fereastra specifica comenzilor automate.

Nota! In momentul in care a sosit ora livrarii programul va atention utilizatorul deschizand automat fereastra specifica comenzilor

 

comenzi_asteptare_022019

 

 

In partea de jos veti gasi intotdeauna produsele de pe comanda, de la sursa selectata. Cantitatea comandata se poate modifica printr-un singur click pe produsul dorit. Se tasteaza numarul de produse ce se doresc a fi livrate si se plaseaza comanda prin intermediul butonului shop_395 . De asemenea, odata apasat butonul pentru plasarea comenzii, monitorul nu va mai contine comanda deja plasata.

Pentru a aduce cantitatile la valoarea initiala apasati butonul shop_394. Atentie, insa aceasta operatie este ireversibila.

Fereastra poate fi personalizata in functie de modul de lucru, astfel ca puteti alege shop_401 daca doriti sa vedeti coloanele fara sa afisati bara de derulare, si de asemenea puteti aplica grupari dupa coloane bifand optiunea shop_403 .

 

Toate functiile descrise mai sus pot fi accesate si din meniu click dreapta, astfel ca puteti alege sa verificati, recalculati sau renuntati la comanda de livrare. De asemenea puteti activa optiunile de grupare a produselor pe comanda sau sa opriti monitorul de comenzi prin intermediul optiunii "Iesire Program". In imaginea de mai jos este disponibila prezentarea meniului click dreapta:

 

smartcash_shop_meniul_click_dreapta

 

In al doilea tab "Administrare" puteti alege optiunile de salvare a logului. Bifati optiunea smartcash_shop_marime_fisier02 si marimea fisierului de log, precum si adresa de alertare prin email, in functie de configuratiile primite de la administratorul de sistem.

Modul de comenzi automate permite transmiterea alertarii prin intermediul email-ului doar in cazul unor erori critice. Pentru a activa aceasta optiune este nevoie de configurarea serverului SMTP (Server Mail Transfer Protocol).

 

comenzi_asteptare_032019

 

Nota: Tab-urile "Istoric Operatii" si "Configuratie" sunt strict informative. Aici puteti gasi informatii despre operatiunile facute precum si despre locul de salvare a tranzactiilor, criterii de clasificare si informatii suplimentare.