Comenzi automate

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Extensii SmartCash >

Comenzi automate

Modulul de comenzi automate permite monitorizarea produselor cu rulaj mare si gestionarea comenzilor zilnice sau saptamanale ale acestora. Prin intermediul acestui modul, este suficienta introducerea produselor ce se doresc a fi livrate si alegerea orelor de livrare zi a zilelor saptamanii. Configurarea comenzilor automate se va face intotdeauna din meniul optiuni program, unde veti alege criteriile de clasificare si informatiile suplimentare ce se doresc a fi afisate.

 

comenzi_automate_012019

 

Bifati optiunea Utilizeaza modulul de planificare pentru comenzile de aprovizionare pentru a utiliza modulul de comenzi automate, iar in cazul in care doriti ca fereastra de comenzi sa porneasca la fiecare logare in sistemul de operare bifati si Porneste monitorul de comenzi automate odata cu Windows pe aceasta statie.

 

Alegeti criteriile de clasificare prin bifarea casutei aferente, la fel si informatiile suplimentare pe care doriti sa le afisati in fereastra.

 

Bifati Trimite comenzile automate emise imediat pe urmatorul server FTP si completati datele serverului in functie de informatiile trimise de administratorul de sistem.

Sectiunea de Comenzi Automate permite interzicerea emiterii automate a comenzii anterior orei programate.

Apasati butonul Salvare&Iesire.