<< Click pentru afișare cuprins >>

Dupa preluarea cu succes a fisierului de receptie este deschisa receptia in forma urmatoare:

 

Afisare_receptie_magazin_retea

 

 

Daca in cadrul fisierului de transfer au fost incluse mai multe Avize de Insotire, pentru fiecare aviz va fi generat cate un Tab diferit care va avea numarul avizului respectiv. Prin selectarea sa in lista este afisat continutul avizului respectiv.

O receptie de la un magazin din retea nu se poate modifica. Singura informatie ce se poate modifica este cantitatea fizica receptionata.

Pentru introducerea cantitatii este necesara gasirea articolului pe receptie. Aceasta operatie se poate face manual, introducand codul in campul respectiv si apasand butonul Cauta & Modifica. Daca articolul este selectat in lista se poate folosi si Dublu Click pe acesta pentru editare. Forma ce apare este urmatoarea:

 

Articol_receptie_magazin

 

 

Utilizatorul este solicitat sa introduca cantitatea reala totala numarata la receptie. In cazul in care articolul se regaseste pe mai multe avize programul SmartCash Shop va distribui succesiv cantitatea, in limita cantitatii scriptice pe toate avizele pana la epuizare. Tot aici utilizatorul poate trimite articolul comandat direct in lista de etichetari prin apasarea butonului Adauga in Lista Etichete.

In sectiunea inferioara este posibila afisarea informatiilor referitoare la totalul pentru fiecare aviz in parte. La apasarea butonului Calcul Sume Totale, sunt afisate valorile totale pentru intregul transfer in caseta urmatoare:

 

Calcul_sume_totale_receptie_magazin

 

 

Numai cantitatea fizica este introdusa pe stoc, asa incat trebuie acordata importanta corectitudinii de culegere a valorilor.

In cazul in care se sterge receptia, aceasta va fi recopiata de pe server la urmatoarea operatie de acest tip. De pe serverul FTP nu se sterg decat fisierele de transfer corespunzatoare receptiilor deja inchise in magazinul destinatar.

 

In cazul utilizarii sistemului mobil de culegere date SmartCash Mobility, folosind butonul Import Terminal, este afisata forma urmatoare:

 

transfer_retea_172019

 

In aceasta forma, vor fi afisate toate listele de receptie culese cu terminalele mobile pentru furnizorul selectat. Este posibila insa selectarea altui furnizor in lista Furnizori. Listele de receptie pot fi modificate folosind butoanele Stergere Lista sau Editare Lista. Butonul Retur Lista redeschide lista de receptie pentru editarea de pe terminalul  mobil. Folosind optiunile selectate se poate decide pentru preluarea in mai multe moduri a cantitatilor numarate pe teren, precum si metoda de actualizare a acestora pe receptia finala.

 

 

Nota:

Receptia de la nagazin din retea permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.