Deschiderea returului de la client

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Retur vanzare cu ridicata >

Deschiderea returului de la client

Deschiderea unui retur de vanzare cu ridicata se face din meniul Operatii, alegand optiunea Retur Vanzare cu Ridicata sau folosind butonul corespunzator din toolbar. Se apasa apoi Retur Nou. Este afisata urmatoarea caseta:

 

 

deschidere_retur_vanzare_cu_ridicata

 

Pentru a gasi un client in lista de clienti se adauga in campul Filtru Clienti cateva litere aflate in componenta numelui clientului respectiv. In cazul dezactivarii listelor dinamice din optiunile programului sunt solicitate minim 3 caractere pentru aplicarea unui filtru. Lista de selectie se va popula cu clientii corespunzatori filtrului selectat.

 

Introducerea datei nu este necesara ea stabilindu-se in comformitate cu sistemul de operare ( stabilita din Control Panel/Regional Settings).

Returul va avea ca emitent utilizatorul curent al programului. Pot fi deshise oricate retururi per operator singura restrictie fiind imposibilitatea deschiderii mai multor retururi simultan pentru acelasi client.

In aceasta interfata aveti posibilitatea de a scana un formular de retur cu cod de comanda livrare  printat pe el si de a deschide automat un retur la vanzarea cu ridicata ascociata acestei comenzi.

In cazul clientilor guest trebuie selectat un client cand se efectueaza un retur.

 

 

 

 

Nota:

Operatia de deschidere a unui retur de la client poate fi efectuata numai de catre un Supervisor. Optional, se poate defini un Operator care are acest drept.