Deschiderea unei comenzi de aprovozionare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Aprovizionare > Comenzi de aprovizionare >

Deschiderea unei comenzi de aprovozionare

Aceasta optiune a programului ofera utilizatorului posibilitatea de a edita si emite un formular de comanda catre  un furnizor sau un magazin in retea, iar in baza acestuia functionalitati conexe ale programului permite efectuarea de receptii de la furnizor in mod automat cu articolele aflate pe comanda sau de a tine evidenta acestora in functie de gradul de satisfacere a cererii de catre furnizor.

Functia de emitere a comenzilor poate fi accesata din meniul Aprovizionare -> Comenzi aprovizionare.

De aici, prin apasarea butonului Adauga Comanda Noua se va deschide o noua fereastra ce are drept scop stabilirea anumitor parametrii ai comenzii cum ar fi: numele furnizorului sau al magazinului (jn functie de tipul comenzii de aprovizionare) la care se face comanda, numarul de zile de aprovizionare sau data si ora la care soseste livrarea. Totodata, sistemul va completa automat un numar curent de comanda, precum si data zilei in care s-a deschis comanda.

La sfarsit se poate selecta prioritate comenzii,aceasta putand fi: Normala sau Speciala. La sfarsit se va apasa butonul OK.

 

comanda_de_aprovizionare

 

 

Nota!

Numarul de zile de aprovizionare este un parametru in functie de care sistemul va oferi utilizatorului, in cadrul comenzii, anumiti indicatori statistici in vederea usurarii stabilirii cantitatii comandate dintr-un anumit produs.