Deschiderea unui transfer la un magazin din retea

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Transferul la un Magazin din Retea >

Deschiderea unui transfer la un magazin din retea

Prin intermediul unui Transfer la Magazin din Retea se poate transfera o anumita marfa aflata pe stoc catre un alt magazin aflat in cadrul aceleiasi retele de magazine. Deschiderea unui transfer la un alt magazin dintr-o retea SmartCash RMS se face din meniul Operatii, alegand optiunea Transfer la Magazin din Retea. Se poate folosi, ca alternativa, si butonul corespunzator din toolbar. Dupa apasarea butonului Transfer Nou din cadrul noii interfete aparute (sau a tastei F8), se va deschide o fereastra prin care se solicita introducerea informatiilor esentiale pentru transfer: numele magazinului din retea catre care se face transferul dar si  campul observatii unde este cazul. Se va alege din lista derulanta numele magazinului ales catre care se transfera marfa, definit in prealabil in Catalogul de Magazine, precum si data la care se inregistreaza returul:

 

Transfer_magazin_retea_deschidere

 

 

Introducerea datei se poate efectua fie prin completarea directa in campul respectiv a datei in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings), fie prin intermediul unei metode mai simple, care evita eventuale confuzii, ce este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data semnificat prin trei puncte. Aceasta functie este disponibila doar in cazul in care au fost facute setarile necesare, altfel data este afisata in functie de sistemul de operare si este read-only. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice, ca in imaginea de mai jos:

 

 

In masura in care au fost completate toate informatiile solicitate mai sus, apasarea pe butonul OK are drept rezultat deschiderea urmatoarei ferestre:

 

Transfer_magazin_retea1

 

 

 

 

Programul permite operarea unui singur transfer per operator si magazin, fiecare operator putand vizualiza doar transferurile sale. La un moment dat un operator poate efectua mai multe trensferuri simultan, dar fiecare dintre acestea catre un alt magazin.

Lista de transferuri la magazine curent deschise de catre un operator este afisata sub forma multitabulara, fiecare tab avand ca denumire Magazinul/Operator curent, pentru o identificare usoara.

 

Nota:

Transferul la Magazin din retea permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.