Diferente la Receptie

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate >

Diferente la Receptie

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Diferentele la Receptie. Acest lucru se poate obtine folosind optiunea Diferentele la Receptie din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Diferente la Receptie. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

diferente_receptie_012019

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.In cazul in care alegeti optiunea reprezentata prin semnul % este echivalent cu alegerea optiunii Toate Magazinele sau Toti Furnizorii.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

Dupa apasarea butonului OK, acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

vizualizare&export_rapoarte_diferente_la_receptie

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

diferente_receptie_032019

 

Daca raportul respectiv nu contine nici o inregistrare, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

diferente_receptie_022019