Programarea codurilor pentru cantare digitale

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Logistica >

Programarea codurilor pentru cantare digitale

Acest plug-in este folosit pentru programarea cantarelor digitale. El poate fi apelat din meniul Logistica/Programare Cantare Digitale.

 

plug-in_cantare_digitale

 

 

In urma acestei operatii este afisata interfata urmatoare, in care sunteti invitat sa selectati cantarele ce urmeaza a fi programate.

 

coduri_cantare_012019

 

Dupa selectie si confirmare, este lansat plug-in-ul pentru cantare digitale. Interfata acestuia este de tip Asistent, dupa cum se poate vedea in continuare:

 

coduri_cantare_022019

 

Atentie!

Pentru plugin-ul de cantare este necesara o licenta separata fata de cea SmartCash Shop.

In aceasta fereastra se specifica daca se doreste transmiterea la cantar a tuturor codurilor sau numai a anumitor coduri. In cazul in care bifati optiunea Sterge codurile din selectia urmatoare, din cantar vor fi sterse toate codurile ce nu au corespondent in baza de date, pana la codul maxim specificat in casuta corespunzatoare.

 

La apasarea in continuare a butonului Continua, se va trece la fereastra in care se poate realiza si monitoriza programarea efectiva a cantarului.

 

coduri_cantare_032019

 

Programarea se realizeaza prin apasarea butonului Programeaza. Operatiunea de programare poate fi intrerupta in orice moment prin apasarea butonului Stop. Orice eventuala eroare aparuta in timpul programarii va fi semnalata printr-un mesaj corespunzator.