Planificator Promotii

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Nomenclatoare >

Planificator Promotii

In cazul in care se doreste implementarea unui tip de promotie, acesta este locul din care se definesc intervalele orare in care promotia este valabila. Gestionarea se face din formularul de Planificare Promotii astfel: Program->Nomenclator->Planificator Promotii. Interfata afisata este urmatoarea:

 

planificator_promotii_012019

 

In partea stanga sunt afisate promotiile planificate iar in partea dreapta zilele in care acele promotii sunt planificate.

Aceste promotii sunt de doua tipuri: Cu orar saptamanal de aplicare

                                                          Cu orar general de aplicare

 

Pentru a adauga o promotie noua se foloseste butonul Adauga Promotie, iar utilizatorului ii va aparea urmatoarea fereastra:

 

adaugare_promotie_012019

 

Tip promotie <Cu orar saptamanal de aplicare>:

Dupa ce sunt completate toate datele legate de promotie, se apasa butonul OK si promotia v-a aparea  in lista din partea stanga precum in imaginea anterioara.

Pentru a modifica intervalele de timp pe zile in care v-a fi valabila promotia se apasa butonul Detalii, iar utilizatorului i se v a afisa urmatoarea fereastra:

 

editare_intervale_promotii_012019

Adaugarea unui interval de timp se face cu butonul Adauga Interval care v-a deschide urmatoarea fereastra:

 

adaugare_interval_012019

Dupa ce au fost completate datele legate de intervalul promotiei si reducerea acordata se apasa butonul OK si noul interval v-a fi salvat.

 

Tip promotie <Cu orar general de aplicare>:

 

Pentru a adauga o promotie noua se foloseste butonul Adauga Promotie, iar utilizatorului ii va aparea urmatoarea fereastra:

 

planificator_promotie_cu_orar_general_de_aplicare

 

 

Dupa ce sunt completate toate datele legate de promotie, se apasa butonul OK si promotia v-a aparea  in lista din partea stanga .

Acest tip de promotie se efectueaza zilnic, se stabileste doar intervalul orar si categoriile  prin apasarea butonului Detalii, iar utilizatorului i se v a afisa urmatoarea fereastra:

 

planificator_pentru_toate_zilele_saptamanii

 

Adaugarea unui interval de timp se face cu butonul Adauga Interval care v-a deschide urmatoarea fereastra:

 

per sinalizare_interval_timp

 

Dupa ce au fost completate datele legate de intervalul promotiei, reducerea acordata si selectarea categoriilor se apasa butonul OK si noul interval v-a fi salvat.

 

La sfarsit se  selecteaza promotia stabilita si se apasa butonul Publicare promotie unde va aparea o interfata de confirmare:

 

confirmare_publicare_promotie

 

Accesul la acest nomenclator este permis doar userului cu drepturi de supervisor.

 

 

Nota!

Programul permite aplicarea unei sortari prin apasarea fiecarui cap de coloana al listei.