Identificare vanzare prin POS

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Supravegherea vanzarilor prin terminale SmartCash POS >

Identificare vanzare prin POS

Accesand din meniul principal POS -> Identificare Vanzare prin POS, veti ajunge intr-o fereastra ce va va permite vizualizarea tuturor bonurilor pe care a fost vandut un produs.

 

Pentru a avea detalii despre un produs va trebui mai intai sa memorati codul acestuia prin intermediul functiei Memorare Articol detaliata in capitolul Managementul Catalogului de produse, dupa care sa alegeti din meniul click drepata in fereastra Identificare Vanzare Articol prin POS sau Casa de Marcat , Articol Memorat. Dupa ce codul produsului a fost scris va trebui sa selectati intervalul de timp (prin apasarea butonului shop_69) si sa  apasati butonul Cauta Bon. In momentul urmator veti avea toate bonurile fiscale ce contin articolul respectiv. Mai mult la selectarea fiecarei intrari in  lista se va afisa mai jos continutul respectivului bon si forma de plata.

Nota:

O alta modalitate de a regasi produsul cautat este accea de a bifa Identificare articol cu cititorul de coduri de bare si de a scana codul articolului respectiv.

 

identificare_vanzare_pos_012019

img.Vanzare Articol

Ca in orice alta fereastra SmartCash Shop, si aici bonurile, continutul bonurilor si platile se pot sorta prin apasarea capului de coloana sau se pot filtra prin apasarea butonului shop_20 (img.Vanzare Articol)

Pentru mai multe detalii despre modul de aplicare a unui filtru si despre sortarea unei liste va rugam sa accesati capitolul Filtrare si Grupare.

 

Nota:

Fereastra Identificare Articol prin POS permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.