Imprimanta coduri de bare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Echipamente periferice >

Imprimanta coduri de bare

Programul SmartCash Shop permite interfatarea cu o imprimanta specializata de coduri de bare compatibila EPL 1 sau EPL2. Aceasta sectiune permite definirea parametrilor de lucru cu respectiva imprimanta:

Selectare parametri comunicatie seriala: se aleg parametrii de comunicatie cu respectiva imprimanta. Se alege COM-ul la care este atasata, baud rate-ul, paritatea, bitul de stop, etc. Acesti parametri sunt configurabili in functie de echipamentul folosit, ei fiind specificati de producatorul acestuia;

Model Imprimanta Coduri Bare: permite seletarea din lista de modele suportate a imprimatei dorite.

Sablon eticheta: se alege fisierul sablon de eticheta care se doreste a se tipari la imprimanta;

Intensitate print: se stabileste intensitatea cu care va fi tiparit textul pe eticheta. Este valabil doar la imprimantele termice;

Incarca sablon la imprimanta: se trimite sablonul ales, de intensitatea selectata, catre imprimanta. Etichetele vor fi printate comform modelului de eticheta ales si cu intensitatea fixata.

Confirmare imprimare dupa fiecare eticheta: asigura imprimarea etichetelor cu verificare intermediara. In acest mod este posibila intreruperea operatiei oricand cu verificarea permanenta a imprimarii corecte. In caz contrar comanda de imprimare este transmisa intr-un singur mesaj catre imprimanta. Totusi la volume mari de etichete diferite, in acest din urma caz, este posibil sa apara eroarea buffer overflow la imprimanta, eroare care, nesemnalizata, duce la pierderea de etichete la imprimare.

 

imprimanta_coduri_bare_012019