Nivel Integrare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Retea Magazine >

Nivel Integrare

Programul SmartCash Shop poate fi utilizat in retele de magazine controlate centralizat. Intr-o retea SmartCash pot exista doua nivele de integrare a unei retele de magazine:

Primul nivel, obligatoriu pentru controlul unitar, este conditionat de utilizarea unui nomenclator unic de produse in intreaga retea. Acesta este scopul primei optiuni: Utilizare Catalog de Produse, Preturi si Nomenclatoare centralizate.

Cu acest nivel activat reteaua poate opera atat in regim inchis (magazine apartinand aceleiasi firme), cat si in regim deschis (in relatia cu firme terte in relatie de de tip franciza) sau o combinatie intre acestea.

Optiunea a doua, odata bifata, ofera posibilitatea de transfer bidirectional de marfa, intre oricare doua puncte dintr-o retea SmartCash. Acest mod de lucru este specific numai retelelor in regim inchis, unde se pot efectua automat transferurile de marfa intre magazine la pret de achizite.

 

nivel_integrare_012019

 

Atentie Retea Magazine!

Activarea optiunilor din aceasta sectiune duce la modificarea modului general de operare cu programul, cea mai importanta modificare fiind interdictia de modificare a catalogului de produse in cazul magazinelor, respectiv activarea functiilor de control a retelei de magazine la centrala.