Inventare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Listare rapoarte centralizatoare >

Inventare

Optiunea Inventare, prezenta in meniul principal la Rapoarte / Centralizatoare/, pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a obtine un raport centralizator privind situatia inventarelor, pe o anumita perioada de timp. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

inventare_012019

 

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

Dupa apasarea butonului OK ,acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

situatii_detaliate_022019

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

inventare_022019

 

In acest raport sunt listate in mod centralizat toate inventarele facute in perioada selectata. Raportul este in ordinea crescatoare a numarului inventarului.