NIR-uri pe Furnizor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate > Receptii Marfa >

NIR-uri pe Furnizor

Optiunea Receptii Marfa, din meniul principal Rapoarte / Situatii Detaliate/ Receptii/ NIR-uri pe Furnizor prezinta toate incarcarile de stoc repartizate pe furnizor  dintr-o anumita perioada de timp. La selectarea acestei optiuni, va fi afisata caseta urmatoare:

 

situatii_detaliate_052019

 

Prin selectarea semnului % se doreste afisarea tuturor furnizorilor.

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

Prin apasarea butonului Astazi automat este setata data la ziua curenta.

Acest raport se poate vizualiza, se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

 

 

listare_nir_pe_furnizor

 

Aspectul raportului este cel prezentat in imaginea urmatoare:

 

situatii_detaliate_062019

 

Dupa cum se observa sunt listate in detaliu toate Notele de Intrare Receptie din perioada selectata clasificate pe fiecare furnizor in parte.