Interfata Payzone

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Interfete SmartCash >

Interfata Payzone

Utilizarea serviciilor Payzone de reincarcare a cartelelor preplatite si plata a facturilor este posibila direct din interfata SmartCash prin efectuarea pasilor:

 

Primul pas este reprezentat de bifarea optiunii de folosire a interfetei Payzone direct din optiunile programului SmartCash Shop. Accesati calea Optiuni Program -> Extensii SmartCash -> Interfata Payzone si bifati Activare interfata PayZone. In momentul imediat urmator toate campurile din fereastra vor deveni active si veti putea configura atat terminalul Payzone cat si serverele de actualizare si tranzactii.

 

interfata_payzone

 

Serverele de actualizare si tranzactii Payzone vin deja completate, insa in cazul in care acestea se schimba va trebui sa le actualizati folosind butonul Actualizeaza Valori Implicite sau sa le completanti manual conform specificatiilor tehnice primite. Activarea terminalului Payzone se face dupa primirea cheii harware. Completati cu atentie cheia hardware si apasati butonul Activeaza Terminal Payzone . Asteptati cateva secunde activarea dupa care alegeti un tip de imprimare si apasati Salvare&Iesire.

 

Pasul urmator se gaseste in capitolul Nomenclatoare primare -> Servicii Pre-Pay.