Programator Comenzi planificate

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Aprovizionare > Comenzi planificate >

Programator Comenzi planificate

Modulul de comenzi automate permite monitorizarea produselor cu rulaj mare si gestionarea comenzilor zilnice sau saptamanale ale acestora. Prin intermediul acestui modul, este suficienta introducerea produselor ce se doresc a fi livrate si alegerea orelor de livrare si a zilelor saptamanii.

 

planificator_comenzi_012019

 

Lucrul cu programatorul de comenzi automate este cat se poate de simplu, avand o interfata usor de inteles. Primul lucru pe care va trebui sa-l faceti este  sa alegeti ca sursa de aprovizionare un furnizor smartcash_shop_comenzi_planificare11 sau un magazin din retea smartcash_shop_comenzi_planificate12 si sa selectati din lista prestabilita unitatea de aprovizionaer smartcash_shop_comenzi_planificate13 , apoi sa apasati butonul Adauga Planificare Noua .

Programul va deschide o noua fereastra prin intermediul careia puteti configura comenzile automate. In fereastra aparuta selectati din nou furnizorul si denumiti planificarea exact ca in imaginea de mai jos:

 

planificator_comenzi_012019

 

Dupa denumirea planificarii de aprovizionare si selectarea sursei se apasa butonul OK.

 

 

planificator_comenzi_032019

 

La inceput, comanda de aprovizionare nu va contine niciun articol, fiecare articol urmand a fi adaugat manual sau prin intermediul scanerului. Daca doriti sa adaugati un articol pe comanda de aprovizionare va trebui sa apasati butonul Adauga Articol, moment in care se va deschide fereastra urmatoare:

 

planificator_comenzi_022019

 

Asa cum v-ati obisnuit, adaugarea de articole intr-o comanda de aprovizionare este similara cu adaugarea de articole in oricare alt modul SmartCash Shop. Alegeti manual articolul prin intermediul butonului shop_376 sau scanati codul de bare al acestuia dupa ce bifati optiunea shop_377 . Apasati butonul OK .

Pentru a sterge un articol de pe o comanda de aprovizionare va trebui sa selectati articolul respectiv din lista si sa apasati butonul Sterge Articol .

Editarea orarului de aprovizionare reprezinta introducerea orelor in care se asteapta livrarea marfii. Pentru editarea orarului va trebui sa bifati ziua saptamanii pentru care asteptati livrarea planificator_comenzi_042019, dupa care apasati butonul planificator_comenzi_052019. Prin intermediul ferestrei de mai jos veti putea adauga ora la care asteptati livrarea marfii, precum si ora de la care doriti sa fiti atentionat cu privire la marfa ce urmeaza a fi livrata.

 

planificator_comenzi_062019

 

Apasati butonul Adauga Comanda pentru introducerea orelor de atentionare, respectiv de livrare si completati in fereastra Ore Comanda-Livrare, programul de livrare precum si zilele ramase pana la livrare. Daca puneti o comanda pentru ziua curenta va trebui sa completati "Zile pana la livrare" cu valoarea 0.

 

planificator_comenzi_072019

 

Pentru modificarea orarului unei comenzi apasati butonul Modifica Planificare Curenta, efectuati modificarile dorite si apasati butonul OK pentru salvarea modificarilor. In fereastra Orar Comenzi veti gasi ulterior comanda deja modificata.

Pentru a sterge o comanda, selectati prin simplu click din lista comanda dorita si apasati butonul Sterge Planificarea Curenta.

 

Pentru a dezactiva planificarea curenta se va bifa optiunea smartcash_shop_planificare_curenta21 ,urmand sa adaugati apoi o noua planificare de comenzi.

Bifarea optiunii planificator_comenzi_082019 mentintine starea deschisa a comenzii dupa emiterea automata planificata.