Vanzari vs Receptii Detaliat

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Statistici > Stoc >

Vanzari vs Receptii Detaliat

Programul Smart Cash Shop pemite efectuarea unui raport care de numeste Vanzari vs Receptii Detaliat si care presupune vizualizarea tuturor intrarilor si iesirilor de marfa din magazin. Accesarea raportului se face urmand calea: Rapoarte/ Statistici/ Stoc/ Vanzari vs Receptii Detaliat. Programul va deschide urmatoarea fereastra de unde dumneavoastra va trebui sa alegeti mai intai clasificarea  din lista derulanta shop_164 , dupa care va trebui sa bifati in lista de mai jos  clasele de produse dorite. Ultimul pas inainte de a apasa butonul OK si de a vizualiza raportul este acela de a selecta intervalul de timp pentru care doriti afisarea raportului.

 

stoc_012019

 

Nota! Pentru o selectie totala a claselor va trebui sa apasati click dreapta si sa alegeti shop_166 Selecteaza tot. Pentru o deselectare totala va trebui sa procedati in acelasi mod si sa alegeti Deselecteaza Tot.

Dupa apasarea butonului Ok, acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

 

situatii_detaliate_022019

 

Dupa alegerea modului de vizualizare a raportului, acesta va fi de forma:

 

stoc_022019

 

Observam in cadrul raportului toate intrarile,iesirile,cantitatea ramasa dar si o sectiune destinata preturilor.