shop_Servicii Pre-Pay

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Nomenclatoare >

shop_Servicii Pre-Pay

Dupa efectuarea configurarilor terminalului Payzone si a serverelor va trebui sa accesati calea Program -> Nomenclatoare -> Servicii Pre-Pay, unde va trebui sa apasati butonul Actualizare Catalog Servicii PayZone si sa asteptati cateva secunde pentru actualizarea serviciilor Payzone. Dupa actualizare veti putea observa ca toti furnizorii sunt trecuti in partea de sus in ordine alfabetica, iar selectarea acestora se face prin apasarea tab-ului dorit. De asemenea, toate serviciile se vor gasi ulterior in catalogul de produse.

 

 

servicii_payzone_012019

 

Prin intermediul butonului shop_365 puteti modifica pretul serviciilor la valoarea dorita. Alegeti  modul de actualizare a preturilor din lista shop_366 si completati adaosul procentual si precizia de rotunjire pret. Puteti alege intre actualizarea automata a preturilor in catalog sau pret catalog blocat. Prima optiune va permite sa actualizati preturile la valoarea dorita in functie de adaosul procentual sau de precizia de rotunjire pret. A doua optiune o puteti folosi daca doriti sa pastrati preturile initiale.

 

shop_364

 

Nota! Daca doriti sa schimbati numele furnizorilor de servicii Payzone va trebui sa apasati butonul shop_420 si sa efectuati modificarile dorite.