Stoc General

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > SmartCash Everywhere > Stoc Consolidat In Retea >

Stoc General

SmartCash Everywhere este o componenta in sistemul SmartCash RMS care permite consultarea unei situatii detaliate cu privire la stocul din magazinele conectate in retea. Aplicatia permite consultarea situatiei unuia sau mai multor magazine din reteaua de magazine. De asemenea aplicatia pune la dispozitie mai multe posibilitati de vizualizare a situatiei reale : stoc general, stoc pe magazine, stoc pe furnizori general si stoc pe furnizori si magazine. In conformitate cu celelalte operatii din aplicatia SmartCash Shop, SmartCash Everywhere

 

In fereastra Stoc General puteti vedea cantitatea totala de produse comandate comandata de la toate magazinele.

Aplicarea filtrului din partea stanga poate influenta modul de vizualizare al comenzilor cumulate. Pentru a aplica filtrul si a vedea comezile va trebui in primul rand sa alegeti din lista categoria dorita pentru afisarea produselor. In al doilea rand va trebui sa bifati categoriile clasei alese din lista de dedesubt prin bifare. Apasati butonul Actualizare Stoc, dupa care puteti vedea in dreapta stocul general ar produselor comercializate in toate magazinele retelei.

 

stoc_consolidat_012019

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Imprimare .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.