Rapoartele din meniul Comenzi Livrare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate > Comenzi Livrare >

Rapoartele din meniul Comenzi Livrare

Optiunea Tiparire Comenzi Livrare este disponibila selectand meniul Rapoarte/Situatii Detaliat/Comenzi Livrare/Tiparire Comanda. In cadrul acestui meniu puteti vizualiza si lista ulterior  toate comenzile de livrare efectuate. In cazul selectarii acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta de dialog:

 

rapoarte_comenzi_livrare_012019

 

Partea superioara a casetei de dialog contine numarul de comenzi pe care doriti sa il afiseze pentru o mai buna sortare.

Dupa selectarea unei comenzi de livrare se alege din optiunile din partea inferioara metoda de tiparire.Aceasta poate fi de patru feluri:

1.Fara imprimare

2.Imprimare sub forma de comanda pe un bon (ESC printer): in acest caz raportul va fi scos pe imprimanta de sectie automat fara previzualizare.

3.Imprimare sub forma de comanda pe foi normale (Imprimanta standard): aceasta optiune permite setarea unui sablon de imprimare si are in plus mai multe optiuni secundare precum - printare fara previzualizare, tipareste codul de bare al comenzii pe raport, tipareste raportul cu urmatorul titlu, tipareste mesajul urmator pe comanda, tipareste codul de bare pentru fiecare articol, grupeaza comanda dupa urmatorul criteriu. Raportul in acest caz va arata in felul urmator:

 

tiparire_comanda_012019

4.Imprimare sub forma de aviz de insotire pe foi normale (imprimanta standard): aceasta optiune permite setarea unui sablon de imprimare. In acest caz va aparea o fereastra in care trebuie definit un delegat precum in urmatoarea imagine:

 

tiparire_comanda_022019

 

Dupa ce au fost completate datele delegatului se apasa butonul OK si fereastra de tiparire va arata in felul urmator:

 

tiparire_comanda_032019

La apasarea butonului Tipareste va fi afisat raportul:

 

tiparire_comanda_042019

 

 

 

Daca se doreste listarea denumirii complete a articolelor pe comanda se bifeaza optiunea tiparire_comanda_052019