Transformare Libera

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Transformari >

Transformare Libera

Transformarea libera se foloseste in cazul in care doriti sa transformati un produs aflat in nomenclatorul de produse in rebut. Trebuie sa stiti ca transformarea libera este o operatie de asamblare manuala. Atunci cand accesati meniul Transformari - > Transformare libera va aparea o fereastra unde va trebui sa alegeti din catalog articolul destinatie. Selectarea articolului se face prin apasarea butonului shop_21 sau prin bifarea smartcash_shop_transformari01 si folosirea scanerului, sau o alta metoda prin tastarea codului PLU al articolului.In momentul dupa ce ati selectat articolul aveti optiunea prin bifarea selectiei smartcash_shop_transformari03 sa declarati produsul ca fiind unul fractionabil in cazul unitatilor de masura aferente. Dupa alegerea produsului va trebui sa apasati butonul OK.

 

transformari_012019

 

Urmatorul pas intr-o transformare libera este acela de a alege produsele sursa, si anume produsele care participa la crearea rebutului. Asa cum v-ati obisnuit cu modul de lucru SmartCash Shop va trebui sa adaugati produsele dorite pe rand si in cantitatile dorite. Apasati butonul shop_26 , alegeti produsul dorit, completati cantitatea si apasati butonul OK. In lista va aparea produsul ales de dumneavoastra. Daca doriti sa mai adaugati alt produs va trebui sa repetati aceleasi operatii.

 

transformari_022019

 

Pentru a sterge un articol din lista trebuie sa selectati articolul dupa care sa apasati butonul shop_28. Pentru a inchide transformarea apasati butonul shop_32, dupa care apasati OK  pentru a finaliza operatia.

La apasarea butonui OK trebuie efectuata confirmarea precum in imaginea de mai jos:

 

transformari_032019

 

Dupa apasarea butonului Yes si confirmati ca sunteti sigur ca doriti sa efectuati inchiderea transformarii, urmatorul pas este sa confirmati cantitatea efectiva dupa transformare exact ca in imaginea de mai jos:

 

transformari_042019

 

La apasarea butonului OK este primit mesajul de confirmare cum transformarea a fost realizata,iar stocul a fost incarcat cu succes, urmata apoi de listarea procesului verbal de transformare exact ca in imaginea de mai jos:

 

transformari_052019

 

Nota! Spre deosebire de asamblarea dupa reteta, transformarea libera trebuie facute pentru produse care au aceeasi unitate de masura ca si articolul destinatie.

 

Nota! Toate Operatiile de asamblare, dezasamblare si transformarile libere se pot tipari din Transformari - > Listare PV transformare. Selectati documentul dorita din lista si apasati butonul shop_35 . Pentru a printa documentul cu alt titlu va trebui sa bifati casuta si sa completati in campul liber titlul dorit shop_36.

 

Nota!

Transformarea Libera permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.