Inventariere Globala

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Client Android >

Inventariere Globala

Deschiderea unui inventar fara loturi (cunoscut drept Inventar General)  se face din meniul principal, alegand optiunea Inventariere globala prezentata in imaginea de mai jos. Accesul la modulul de Inventariere este permis numai daca din sistemul backoffice a fost deschis un inventar, altfel veti primi o alerta prin care sunteti notificat sa deschideti un inventar pentru a avea acces.

 

smartcash_mobility_inventar_general01

 

Apasand pe butonul Inventariere globala se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul cat si cantitatea articolului ce urmeaza a fi inventariat:

 

smartcash_mobility_inventar_gen_01

 

Dupa scanarea/introducerea codului, pe ecranul terminalului mobil vor aparea urmatoarele informatii: descrierea produsului impreuna cu pretul de vanzare, pretul special, pretul de achizitie , adaosul real, codul produsului. Urmatorul pas este introducerea cantitatii urmata apoi de apasarea tastei Enter a tastaturii din cadrul terminalului mobil. In cazul in care ati introdus sau scanat un articol gresit se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

In cazul in care doriti sa iesiti din Inventarierea Generala se apasa smartcash_return_01.

 

smartcash_mobility_inventar08

 

Observatie!

In cazul in care pe ecranul terminalului mobil apare tastatura virtuala se selecteaza optiunea Null Keyboard din cadrul setarilor terminalului mobil.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

smartcash_mobility_eroare_inv