Transferul la Furnizor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Client Android >

Transferul la Furnizor

Deschiderea unui Transfer (retur) la Furnizor se face din meniul principal alegand optiunea Transfer Furnizor.

 

smartcash_mobility_transfer_furnizor012

 

Inainte de a deschide un Transfer Nou sau de a prelucra un Transfer in lucru trebuie selectat furnizorul. Pentru aceasta, in campul specific cautarii (marcat in imaginea de mai jos), se introduce o denumire partiala din numele acestuia sau se alege din lista derulanta furnizorul definit in prealabil in catalogul de furnizori.

 

Smartcash_mobility_transfer_07

 

Nota!

Pentru actualizarea listei de furnizori (in cazul in care au fost efectuate modificari in timpul folosirii terminalului mobil), in partea superioara dreapta se apasa butonul smartcash_mobility_refresh01.

 

Transfer Nou

 

Pasul urmator, dupa selectarea furnizorului si selectarea tab-ului Transfer Nou din partea inferioara, este de a apasa butonul Deschide Transfer Nou Furnizor (marcat in imaginea de mai jos). Este recomandat ca inainte de deschiderea transferului sa verificati corectitudinea furnizorului ales in partea superioara in sectiunea Transfer la furnizor ... .

 

smartcash_mobility_transfer_nou012

 

Odata cu deschiderea Transferului de la Furnizor se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea atat scana sau introduce codul cat si cantitatea articolului ce urmeaza sa fie adaugat in transfer.

 

smartcash_mobility_transfer_009

 

Dupa introducerea/scanarea codului este necesara introducerea cantitatii, apoi pe ecranul terminalului vor aparea urmatoarele informatii:descrierea produsului impreuna cu stocul curent, pretul de vanzare aferent, pretul special, stoc alerta, stoc optim, pretul de achizitie mediu real cat si adaosul comercial. Dupa vericarea datelor se apasa tasta Enter din cadrul tastaturii terminalului mobil si vom observa in partea inferioara in cadrul sectiunii Cantitate Transfer suma cantitatilor articolelor adaugate in transfer (vezi imaginea de mai jos). In cazul in care ati introdus sau  scanat un articol gresit se apasa butonul C (marcat in imaginea de mai jos) din partea inferioara, urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

 

smartcash_mobility_transfer_furn01

 

 

Observatie!

In cazul in care pe ecranul terminalului mobil apare tastatura virtuala se selecteaza optiunea Null Keyboard din cadrul setarilor terminalului mobil.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

smartcash_mobility_eroare06

 

Se repeta operatia cu urmatorul articol.

In cazul in care se doreste vizualizarea articolelor de pe un transfer se apasa butonul smartcash_mobility_inf01 , acest buton reprezentand butonul de informatii pentru transferul in curs, urmand apoi sa se deschida o fereastra in care sunt listate denumirile articolelor cat si cantitatile. In campul specific cautarii (vezi imaginea de mai jos)  se pot  filtra rezultatele dupa denumire sau cantitate. Tot aici se sterg articole prin apasarea butonului Sterge Linie (marcat in imaginea de mai jos).

Pentru a reveni la pagina anterioara se apasa butonul smartcash_return_01.

 

smartcash_mobility_informatii01

 

Dupa adaugarea tuturor articolelor pe transfer apasati butonul Emite Transfer. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa emiteti receptia apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

In cazul in care ati optat pentru confirmarea emiterii transferului, aplicatia va reveni in meniul principal.

 

smartcash_mobility_04

 

 

In cazul in care doriti sa anulati transferul  apasati butonul Anuleaza Transfer. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa stergeti receptia apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

Dupa anularea transferului aplicatia va reveni in meniul principal.

 

smartcash_mobility_anulare_transf01

 

Transferuri  in lucru

 

Dupa selectarea furnizorului, se selecteaza din partea inferioara tab-ul Transferuri In Lucru, urmand apoi sa se selecteze numarul transferului in lucru din lista derulanta. De precizat este faptul ca in momentul in care procesati un transfer in lucru acesta este reluat din momentul in care a fost abandondat. In campul Filtreaza lista de transferuri in lucru din partea superioara (marcat in imaginea de mai jos), se pot filtra datele in functie de numarul de transfer sau de data. In imaginea de mai jos este prezentata selectia Transferuri in Lucru:

 

smartcash_mobility_transfer_inLuc01

 

 

Dupa adaugarea tuturor articolelor pe transfer apasati butonul Emite Transfer. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa inchideti transferul apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

In cazul in care doriti sa stergeti transferul apasati butonul Anuleaza Transfer.

 

smartcash_mobility_transfer_009

 

In cazul in care se doreste vizualizarea articolelor de pe un transfer se apasa butonul smartcash_mobility_inf01 , acest buton reprezentand butonul de informatii,  urmand apoi sa se deschida o fereasta in care sunt listate denumirile articolelor cat si cantitatile. In campul specific cautarii se pot  filtra rezultatele atat dupa denumire cat si dupa cantitate. Tot aici se pot sterge articole  prin apasarea butonului Sterge Linie.

Pentru a reveni la pagina anterioara se apasa butonul smartcash_return_01.

 

smartcash_mobility_informatii01