Autentificare si Validare Programe Fidelizare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Personalizare POS >

Autentificare si Validare Programe Fidelizare

Pagina Personalizare POS Autentificare si Validare Programe de Fidelizare este disponibila prin selectarea optiunii omonime din meniul lateral stanga sau prin apasarea tastei F4 de la tastatura si selectarea sectiunii Autentificare si Validare Programe de Fidelizare.

In aceasta sectiune sunt prezentate setarile pe care trebuie sa le facem in vederea folosirii programelor de fidelizare. In imaginea de mai jos va este prezentata sectiunea de Autentificare si Validare Programe de Fidelizare:

 

smartcash_pos_interfataPersonalizare

 

Autentificarea si Validare de Programe de Fidelizare permite operatorului cu drepturi de administrare sa activeze sau sa dezactiveze utilizarea programelor de fidelizare pentru clienti sau  vanzarea de Gift Card cu activare online. Mai jos sunt prezentate aceste optiuni:

 

1) Activeaza utilizarea programelor de fidelizare pentru clienti

Prin activarea acestei optiuni (ea fiind activata implicit) permitem ca un client sa poata beneficia de anumite programe de fidelizare. In momentul deschiderii bonului vom observa butonul Card Client (vezi detalii in Vanzarea cu SmartCash POS - > Identificare Client ) activat exact ca in urmatoarea imagine:

 

smartcash_pos_personalizare005

 

Debifarea optiunii va duce implicit la afisarea butonului ca fiind inactiv.

Pe langa activarea cardurilor, tot in aceasta sectiune putem seta preferintele identificarii clientului utilizand cititorul de carduri sau coduri de bare.

 

2) Permite vanzarea Gift Card-urilor cu activare online si in absenta comunicatiei cu serverul SmartCash Everywhere

Prin activarea optiunii, SmartCash POS permite vanzarea de Gift Card chiar si in cazul in care conexiunea cu SmartCash Everywhere este inactiva si nu este realizata o comunicare cu serverul central.

3) Sterge eventualele zero-uri de la inceputul codului de client-prin activarea acestei optiuni daca un cod de client are zero-uri la inceput ,atunci ele sunt sterse.