Discount-uri Libere

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Personalizare POS >

Discount-uri Libere

Pagina Personalizare POS Discount-uri Libere este disponibila prin selectarea optiunii omonime din cadrul meniul lateral stanga sau prin apasarea tastei F4 de la tastatura si selectarea sectiunii Discounturi Libere.

In aceasta sectiune administratorul poate permite oricarui operator de SmartCash POS acordarea de discount. Discount-ul maxim pe care il poate oferi un operator poate fi stabilit in partea de backoffice de catre administratorul programului. In urmatoarea imagine este prezentata pagina dedicata acestui tip de setare:

 

smartcash_pos_personalizare017

 

Permite acordarea de discount liber procentual repartizat pe Linia de Articol

Este utilizata in momentul in care administratorul permite acordarea discount-ului pe linia de articol acordat de catre un operator. Dupa preferinte puteti interzice folosirea Discount-ului liber in anumite situatii:

1)Interzice cumularea discount-ului liber cu orice alt tip de discount.

Este folosit in momentul in care anumite produse beneficiaza deja de un tip de discount(din backoffice).

 

2)Interzice cumularea discount-ulu liber, aplicat pe linie,pentru un singur articol, cu cel aplicat de la inceput pentru intreg bonul.

Se foloseste in momentul in care a fost deja acordat un discount la inceput pe intreg bonul, iar operatorul nu poate folosi discount-ul liber pentru linia de articole(pe fiecare articol in parte).

 

Prin acordarea permisiunii operatorului de a acorda discount-uri, in cadrul interfetei se va activa butonul specific discount-ului (%). Operatorul poate acorda doua tipuri de discount la finalul bonului prin apasarea butonului dat:

 

 

smartcash_pos_discount008

 

Permite acordarea de discount liber aplicat la Finalul de Bon(la total bon)

Aceasta optiune acorda dreptul operatorului sa stabileasca discount-ul in momentuntul in care toate articolele sunt in panoul specific bonului.

Discount-ul liber la Final de Bon se poate acorda sub doua forme:

 

1) Discount procentual, prin bifarea optiunii Acorda discount procentual la finalul bonului, unde poate acorda un procent anume din totalul sumei.

 

2) Discount valoric, prin bifarea optiunii Acorda discount valoric la finalul bonului,unde poate acorda o suma anume din totalul bonului.

 

Atentie!

Prin debifarea optiunii Permite acordarea de discount liber de catre operatorul de la POS, butonul specific acordarii discount-ului de catre operator (%)  va deveni inactiv.