Facturi Fiscale

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS >

Facturi Fiscale

Pagina Facturi Fiscale este disponibila prin selectarea optiunii omonime din meniul lateral sau prin apasarea tastei F5 de la tastatura.

Este posibila selectarea imprimantei, folosita la imprimarea facurilor fiscale din lista celor deja instalate in sistemul de operare . De asemenea, se poate introduce si un mesaj personalizat pentru subsolul facturilor.

 

smartcash_pos_009

 

In sectiunea Asociere Imprimanta si Modalitate Printare, asociem imprimanta pentru facturi instalata cu SmartCash POS, putem alege modul de tiparire a facturilor, dar si definirea numarului de exemplare la fiecare listare a unei facturi. Se poate tipari direct fara tiparire si se pot grupa articolele pe cote de tva.

 

In sectiunea Personalizare Facturi, prin activarea bifei Imprima urmatorul mesaj in subsolul facturilor fiscale, se tipareste pe facturile fiscale un mesaj dorit de utilizator, care in general consta in adresa punctului de lucru al magazinului.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la emiterea unei facturi la bon fiscal, din interfata de vanzare POS, vizitati sectiunea Emiterea facturii la bon.