Plata Facturilor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Vanzarea cu SmartCash POS >

Plata Facturilor

In situatia in care un client doreste plata facturilor, SmartCash POS vine cu aceasta posibilitate integrata. Plata facturilor se face separat fara a adauga alte produse pe bonul fiscal. Mai jos se poate observa modul in care se poate face plata facturilor:

 

smartcash_pos_facturi001

 

Observam ca avem in interfata o comanda care se numeste Plata Fact. Apasam butonul selectat si vom observa ca se va genera o paleta cu produsele furnizorilor integrate in Payzone. Selectam produsul dorit, urmat apoi de scanarea facturii. Pe ecranul monitorului va fi afisata suma datorata. Dupa apasarea butonului OK, asteptati pana informatiile vor fi trimise catre serverul Payzone, urmat apoi de tiparirea chitantei.

 

Atentie!

Pentru a beneficia de plata facturilor, trebuie sa dispuneti de o conexiune la internet si de o imprimanta pentru tiparirea voucherelor. In cazul in care setarile nu sunt realizate corect (vezi Configurare POS - > Server & Baze de Date sectiunea Payzone) conexiunea nu se poate realiza la serverul Payzone de transmitere a datelor.