Server & Baze de Date Cashback World

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Server & Baza de Date >

Server & Baze de Date Cashback World

Pagina Server & Baze de Date Cashback World este disponibila prin selectarea optiunii Server &Baze de date din meniul lateral sau prin apasarea tastei F1 de la tastatura, urmand apoi sa selectam sectiunea Cashback World.

Cu ajutorul serviciului Cashback world este posibila recunoasterea cardurilor Lyoness in cadrul magazinelor dotate cu SmartCash POS si centralizarea automata a datelor de fidelizare catre serverele Lyoness, si clientii sa beneficieze cash-back-ul care este disponibil in platform Lyoness.

 

Pentru activarea serviciului Cashback World este necesara adaugarea unui client generic denumit Client Cashback urmat apoi de selectia acestuia. (Program - > Clienti - > Catalog Clienti). Pentru activarea cardurilor din SmartCash POS bifati optiunea setari_pos_112019. Imediat dupa bifarea optiunii este afisata urmatoarea fereastra:

 

 

setari_pos_102019

 

Dupa setarea clientului si activarea cardurilor, putem efectua operatii de filtrare prin adaugarea in campul Filtrare Clienti a minim trei caractere si apasand butonul Filtreaza. Dupa apasarea butonului o sa putem observa ca in campul Client Lyoness a fost afisat numele clientului.

Imediat dupa identificarea clientului, acestuia i se poate activa cardul apasand butonul Activeaza Client Generic Cashback.