Server & Baze de Date Media Display

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Server & Baza de Date >

Server & Baze de Date Media Display

Pagina Server & Baze de Date Media Display este disponibila prin selectarea optiunii Server &Baze de date din meniul lateral sau prin apasarea tastei F1 de la tastatura, urmand apoi sa selectam sectiunea Media Display.

Media Display se poate folosi impreuna cu un al doilea display client, reglabil,pentru prezentarea interactiva de informatii catre clienti.

Pentru configurarea SmartCash POS Media Display, trebuie activata optiunea prin bifarea setari_pos_072019, urmand sa se deschida formularul de configurare:

 

setari_pos_082019

 

Adresa Display Secundar SmartCash

In aceasta sectiune trebuie completata atat adresa cat si portul TCP (Protocolul de control al transmisiei) pe care este instalat serverul de redare fisiere multimedia (SmartPosMediaDisplay.exe )  pentru ca SmartCash POS sa poata recunoaste cel de-al doilea display client pentru afisarea de cotinut multimedia.

 

Optiuni Functionare Media Display SmartCash

In aceasta sectiune a configurarii trebuie setata in prima faza calea catre continutul media. Continutul poate fi de tipul imagine slideshow, dar si de tip video cu mentiunea sa corespunda extensiile fisierelor cu cele suportate de SmartCash POS.

Dupa setarea locatiei, putem stabili intervalul de inactivitate a display-ului dupa terminarea continutului de tip slideshow, dar si durata de afisare. Implicit aceste valori sunt de 60 secunde.

Nota!

In cazul in care doriti ca display-ul sa afiseze campul Descriere setat din partea de back-office trebuie selectata optiunea setari_pos_092019.

 

Activeaza colectarea nivelului  de satisfactie a clientilor

Prin activarea acestei optiuni si adaugarea textului dorit in sectiunea Intrebare si Raspuns, la inchiderea de bon fiscal este afisata catre client pe Media Display interfata  urmatoare in care isi vor exprima parerea:

 

 

colectare_nivel_de_satisfactie_clienti

 

Dupa evaluarea comerciala  oferita de client, interfata afisata este urmatoarea:

 

feedback