Server & Baze de Date Payzone

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Server & Baza de Date >

Server & Baze de Date Payzone

Pagina Server & Baze de Date Payzone este disponibila prin selectarea optiunii Server &Baze de date din meniul lateral sau prin apasarea tastei F1 de la tastatura, urmand apoi sa selectam sectiunea Payzone.

Serviciile Payzone sunt integrate direct in sistemul SmartCash POS, la fiecare casa de marcat nefiind necesare alte dispozitive pentru procesarea tranzactiilor electronice, ci doar o conexiune de internet. Toata tranzactiile sunt inregistrate direct in sistemul informatic al magazinului simultan cu emiterea bonului, dupa ce a fost consultat serverul Payzone si tranzactia a fost efectuata cu succes, asigurand astfel securitatea tuturor incasarilor.

Configurarea serviciului de Payzone se face din back-office stabilind conexiunea cu serverul de actualizare si tranzactii, iar in partea de front-office puteti activa terminalul sau selectarea optiunilor pentru imprimare. Dupa ce ati facut setarile in interfata de configurare SmartCash Shop ( Program - > Configurare Program - > Interfete SmartCash - > Interfata Payzone ).

 

setari_pos_032019

 

 

Alegeti imprimanta deja instalata din sectiunea Optiuni Imprimare Documente Payzone setari_pos_042019 si apasati butonul OK pentru a iesi din configurarile programului.

 

Atentie!

Inainte de a alege imprimanta verificati functionalitatea acesteia. Serviciul Payzone functioneaza doar daca este posibila imprimarea voucherelor platite.

In partea de Activare Terminal Payzone veti avea de completat cheia hardware pentru terminalul activat.

In cazul in care nu este completata cheia nu se poate efectua conexiunea cu serverul Payzone.