Server & Baze de Date SEQR

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Server & Baza de Date >

Server & Baze de Date SEQR

Pagina Server & Baze de Date SEQR este disponibila prin selectarea optiunii Server &Baze de date din meniul lateral sau prin apasarea tastei F1 de la tastatura, urmand apoi sa selectam sectiunea SEQR.

Sistemul de plata SEQR integrat in SmartCash POS exclude necesitatea detinerii unui card bancar sau a unui alt format specific de plata, singurul dispozitiv necesar fiind un smartphone cu sistem de operare Android sau IOS si desigur un cont SEQR.

Pentru configurarea serviciului de plata SEQR trebuie  activata in prima instanta interfata prin bifarea optiunii setari_pos_062019 . Dupa efectuarea acestei operatii se va deschide un formular ce trebuie completat cu informatiile dumneavoastra referitoare la activarea platii SEQR:

 

setari_pos_052019

 

Pentru a configura sistemul de plata SEQR trebuie efectuate urmatoarele setari:

 

1) Server SEQR

In aceasta sectiune trebuie completata adresa de server si portul, necesare in momentul in care se efectueaza o tranzactie, SmartCash POS conectandu-se la acea adresa indicata pentru a valida tranzactia.

Atentie!

In cazul in care nu se completeaza adresa si portul corect nu puteti avea acces nici la inregistrarea sau activarea unui terminal SEQR.

 

2) Informatii utilizator SEQR

In partea a doua a configurarii sistemului de plata SEQR, trebuie completate datele cu privire la utilizator precum ID-ul pentru recunoasterea ca utilizator, numele de utilizator si parola primite de la producator in urma inregistrarii terminalului.

Fara aceste date completate, sistemul nu o sa se poata conecta la serverul principal, deoarece serverul nu va recunoaste  utilizatorul.

 

3) Activare Terminal SEQR

In ultima parte a efectuarii setarilor trebuie activat  terminalul inregistrat (in cazul in care terminalul nu a fost inregistrat apasati butonul Inregistrare Terminal).

Pentru activarea terminalului completati ID-ul si apasati Activeaza Terminal SEQR.

Observatie: Daca au fost completate toate datele corect va puteti contacta la serverul SEQR si puteti efectua tranzactii.