Centralizatoare Documente Contabile

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > SmartCash Everywhere > Centralizatoare Retea >

Centralizatoare Documente Contabile

SmartCash Everywhere este o componenta in sistemul SmartCash RMS care permite consultarea unei situatii detaliate cu privire la documentele contabile din magazinele conectate in retea. Aplicatia permite consultarea situatiei unuia sau mai multor magazine din reteaua de magazine.

Programul SmartCash Shop permite vizualizarea documentelor contabile din reteaua de magazine prin accesarea meniului Rapoarte/SmartCash Everywhere/Centralizatoare Retea/Centralizatoare Documente Contabile.Pentru a putea vedea documentele contabile  va trebui sa introduceti magazinele, intervalul de timp pentru care se doreste listarea documentelor centralizate si tipul de operatie dorit.Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

 

criterii_selectie_documente_centralizator

 

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul Actualizare Documente  pentru ca programul sa afiseze documentele in functie de criteriile selectate de dumneavoastra.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Dupa apasarea butonului, SmartCash Shop afiseaza toate documentele comform cererii si este ilustrat in imaginea de mai jos:

 

Centralizator_retea_documente_contabile

 

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Imprimare .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.