Dispecerat Ordine Livrare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Extensii SmartCash >

Dispecerat Ordine Livrare

Modulul de Dispecerat Ordine Livrare poate genera livrarea de articole folosind portaluri de vanzari online sau alte aplicatii terte de acest tip. Activarea modulului de dispecerizare permite integrarea livrarilor de marfa  catre clienti dintr-un depozit de marfa SmartCash.

Din cadrul modului se pot face schimbari ce tin de comanda precum modificarea cantitatii dar si stergerea articolelor. Pentru a activa dispeceratul de ordine de livrare  trebuie doar sa activati optiunea Activeaza Dispeceratul pentru Odrine de Livrare  (OL).

In imaginea urmatoare va este prezentat activarea modulului si optiunile ce se pot folosi ca mod de lucru:

 

 

Dispecerat_ordine_de_livrare

Permite adaugarea de articole noi pe Comanda de livrare a unui OL.

Permite modificarea cantitatii pentru articolele unei Comenzi de livrare cu OL

Permite stergerea de articole de pe o Comanda de Livrare cu OL

Prin  activarea celor trei optiuni, operatorul care prelucreaza comanda de livrare are posibilitatea de a adauga, modifica sau  sterge articolele  din comenzile care provin din dispeceratul de ordine  de livrare.

Atentie! Daca aceste optiuni nu sunt bifate, la prelucrarea unei comenzi de livrare din OL butoanele Adauga articol /Modifica articol/Sterge articol sunt inactive.

 

Permite adaugarea de articole noi pe Factura unui OL

Permite modificarea cantitatii pentru articolele unei Facturi cu OL

Permite stergerea de articole pe o factura cu OL

Prin  activarea celor trei optiuni, operatorul care prelucreaza facturarea unei comenzi provenite din dispecerat ordine de livrare  are posibilitatea de a adauga, modifica sau  sterge articolele.

Atentie! Daca aceste optiuni nu sunt bifate, la  facturarea unei comenzi de livrare din OL butoanele Adauga articol /Modifica articol/Sterge articol sunt inactive.

 

Dezactiveaza metoda de confirmare a cantitatilor pe comenzile de livrare cu OL: Cantitatea din comanda  de livrare provenita din dispeceratul OL  este completata automat in coloana cantitate colectata iar cantitatea comandata este trecuta pe 0. Daca aceasta optiune nu este bifata, atunci cantitatea din comanda este trecuta automat in coloana cantitate comandata iar manual trebuie introdusa cantitatea colectata.

Schimbare stare OL in dispeceratul de Avizare pentru livrarea din alta locatie: Starea trece in Facturat, daca a fost efectuat un aviz pe o comanda catre o alta locatie.

Dezactiveaza mesajele de confirmare pe tot lantul  de prelucrare al unui OL: Mesajele de confirmare nu  sunt afisate pe tot lantul de prelucrare a comenzilor provenite din OL.