Integrarea cu sistemul de operare Windows

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Notiuni Introductive >

Integrarea cu sistemul de operare Windows

Programul SmartCash Shop este o aplicatie care este conforma cu cerintele de integrare in sistemele de operare Windows impuse de Microsoft.

Din acest motiv, aplicatia este integrata cu sistemul de utilizatori definit in cadrul sistemului de operare.

Astfel, optiunile care guverneaza setarile fundamentale ale programului sunt disponibile numai unui operator cu un cont Windows de Administrator. In lista de utilizatori, disponibili la autentificarea in program, utilizatorii cu drept de Administrator SmartCash sunt prezenti numai daca se lucreaza sub un cont Windows de Administrator.

 

Optiunile disponibile numai unui Administrator SmartCash sunt urmatoarele:

- Managementul utilizatorilor si a drepturilor de acces la program;

- Efectuarea de comenzi de intretinere asupra programului.

 

Atunci cand utilizatorul curent este logat in Windows cu un cont diferit de cel de Administrator (Limited User Account sau Guest) optiunile la care are acces sunt cele operationale pe diferite nivele de acces stabilite din programul SmartCash Shop.

 

Acest regim de lucru asigura conservarea modului de functionare al programului in raport cu utilizatorii neinitiati.

 

Nota Importanta!

Producatorul recomanda ca modul normal de exploatare al programelor incluse in platforma SmartCash RMS sa fie sub un cont Windows de tipul Limited User Account (LUA) sau Standard User. Acest mod de operare asigura functionarea in conditii constante de incarcare a aplicatiilor pe termen lung, evitand costurile de intretinere datorate caderilor sistemului de operare.

Contul de tip LUA poate fi restrictionat astfel incat utilizatorii care opereaza sub acesta sa aiba acces exclusiv la functiile necesare, evitand supraincarcarea interfetei sau aglomerarea calculatoarelor cu programe nedorite.

De asemenea este redus dramatic riscul de infectare cu virusi sau programe spyware, dusmanul principal al oricarui sistem PC.