Interfata REST SmartCash

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Interfete SmartCash >

Interfata REST SmartCash

Platforma SmartCash permite interfatarea cu aplicatii terte ce apartin furnizorilor,folosind tehnologia de servicii REST-JSON. Astfel folosind interfata site-urile de tip de tip eCommerce pot afla in timp real situatia stocului dintr-un lant de magazine, pot realiza sincronizari de clienti si produse si pot transmite comenzile de livrare catre orice magazin dintr-o retea in vederea livrarii efective. Interfata de asemenea poate comunica si cu aplicatii de tip ERP, in vederea transmiterii de informatii de natura financiara, contabila sau actualizari de stocuri.

In imaginea de ma jos este prezentata configurarea Interfetei de tip REST:

 

interfata_rest_smartcash_012019

 

Primul pas ce trebuie facut este sa efectuam setarile necesare pentru conectare. Se apasa butonul adauga, urmat de o noua fereastra in care trebuie sa adaugati configurarea necesara. In cazul in care tipul aplicatie este SmartCash Gateway se selecteaza din lista, iar fereastra rezultata este urmatoare:

 

interfata_rest_smartcash_022019

In fereastra asta se completeaza nume furnizor, cod client furnizor si cod locatie furnizor, URL baza serviciu REST si datele de autentificare, apoi se testeaza conexiunea. Daca conexiunea a fost reusita se selecteaza, daca se doreste asta, una din cele doua optiuni (sau amandoua) pentru trimitere de raportari sau snapshoturi de Stoc putand selecta ora de la care sa inceapa trimiterea, apoi se apasa butonul OK.